Красуня-дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко допомагає дітям у складній ситуації: “Готові прихистити у себе”

Українська телеведуча Олександра Кучеренко, яка є дружиною мандрівника Дмитра Комарова, розповіла, як допомагає діткам, що опинилися в складній ситуації на війні.

Ще до війни красуня-дружина Дмитра Комарова займалася доброю справою і допомагала дітям, що позбавлені батьківської любові, турботи і виховання. Зараз свою благодійну діяльність вона не припинила, а навпаки почала ще більш активною нею займатися.

Так, в Інстаграмі Олександра Кучеренко виклала фото з мирних часів і написала:

“Фото як нагадування про мирне життя… Київ, сонце, я йду після зйомок і купую біля метро квіти, щоб подарувати їх мамі, і разом випити кави в нашому улюбленому кафе. Чи цінували ми ці прості миті? Звичайно, так. Але зараз вже зовсім по-іншому… Тепер день кожного українця розпочинається з найважливішого питання рідним “як ви?” і новин про нічні вибухи по всій країні. Слова “спокійної ночі” тепер значать набагато більше – але сиренам на них начхати. Мені довго здавалося, що ще можна прокинутися від цього жахливого сну, але ні. Тепер це наша нова реальність. Вона змінює нас, змінює пріоритети і цінності. Ставить надважкі випробування і об’єднує, заради спасіння і миру”.

Олександра Кучеренко взяла за правило проводити благодійні акції
Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко допомагає дітям у складній ситуації

Далі дружина Комарова розповіла про свої добрі справи:

“Щодня я допомагаю соціальній службі міста обробляти запити в проєкті “Дитина не сама”. І я настільки вражена побачити тисячі заявок із усіх регіонів країни від людей, які готові прихистити у себе 1-2-3 дитини, поділитися останнім, що мають самі, забезпечити всім необхідним тих, хто залишився без батьків через цю кляту війну. Скільки понівечених життів, розбитих сімей, скільки дітей залишаються сиротами! Серце розривається від історій, що чую, працюючи з фондом “Діти героїв”, який допомагає сім’ям загиблих з евакуацією, психологічною і фінансовою підтримкою. Війна роздягає людей до самої душі і водночас розкриває нову силу. Нація таких незламних, духовно сильних, добрих і великодушних людей здатна здолати все. Минув місяць нового життя, і я більше не буду рахувати дні війни. Я буду рахувати дні до миру”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.