Анастасія Приходько не збирається мовчати: вимагає, щоб Ані Лорак та Світлану Лободу позбавили громадянства

Відома українська співачка Анастасія Приходько знову розкритикувала Ані Лорак та Світлану Лободу, а також закликала позбавити їх українського громадянства.

Українська співачка Анастасія Приходько у своїх соціальних мережах різко висловилася з приводу Ані Лорак та Світлани Лободи.

Анастасія Приходько вимагає, щоб Ані Лорак та Світлану Лободу позбавили громадянства

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько вимагає, щоб Ані Лорак та Світлану Лободу позбавили громадянства

Співачка впевнена, що її колеги надто м’якотілі у відстоюванні інтересів країни, і тому заслуговують на покарання, жорсткі санкції.

“А впаяти за зраду Батьківщині? Я б ще громадянства позбавила!” – заявила 34-річна артистка щодо Лорак.

Поведінка Лободи Анастасію Приходько взагалі виводить із себе. І це незважаючи на те, що Світлана не втомлюється публікувати сумні пости у соцмережах та займатися благодійністю. Так як нещодавно артистку заблокували в Україні, вона заявила, що тепер буду публікувати свої добрі справи та більше говоритиме про війну, адже її скромність ніхто не цінує.

“Господи, вгамуйте ботокс! Він почав у неї мігрувати у мозок! Цих треба миттєво відрізати від України!” – пише виконавиця.

Варто відмітити, що раніше Анастасія також жорстко розкритикувала Макса Барських та Тіну Кароль. Вона заявила, що вони перевзуваються на льоту і раніше з великим задоволенням виступали для росіян.

Нагадуємо, що Макс Барских у перші дні війни заборонив росіянам слухати свою музику, концерти скасував, а гроші вирішив віддати на допомогу українським біженцям. На слова музиканта про росію дуже гостро відреагував Тіматі, який вступив з ним у сварку, в свою чергу за Барських вступився Потап. Тим не менш, патріотичний двобій так нічим і не завершився, адже Тіматі обожнює демонструвати силу зазвичай лише в мережі.

Схожі статті