Ольга Сумська показала комору, у якій ночує через обстріл Києва: поховала маму і тепер ховається від бомб

Відома українська акторка Ольга Сумська показала, де ночує, коли для її життя є небезпека. Зірка облаштувала собі тісну комору. Усі деталі в статті.

Відома українська акторка Ольга Сумська зустріла війну ледь не гірше за всіх. Знаменитість того ж дня втратила свою маму. Ганна Іванівна не витримала суворої правда, не змогла змиритись з тим фактом, що росія напала на Україну і спочила вічним сном. Акторку ховали під вій сирен та свист ракет. Але не дивлячись на всю небезпеку, Ольга не покинула рідну столицю.

Ольга Сумська показала комору, у якій ночує через обстріл Києва

Так, нещодавно Сумська показала, як ночує в Києві. Виявляється, акторка влаштувала собі коморку, яка має багато ковдр, відносно зручна, але, звісно, не може порівнятися з м’яким та зручним ліжком.

Ольга Сумська показала комору, у якій ночує через обстріл Києва. Скріншот особистої сторінки акторки

Нагадуємо, що не так давно старшу доньку Ольги В’ячеславівни серйозно розкритикували через її мовчання. На даний момент Антоніна Паперна знаходиться у Москві разом зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем та двома дітьми. Тоня не відповіла на критику, але за неї заступилася її зіркова мама.

55-річна Ольга Сумська вперше висловилася про доньку-москвичку Тоню Паперну та її мовчання
Ольга Сумська показала комору, у якій ночує через обстріл Києва

Так, знаменитість вважає, що її спадкоємиця застрягла поміж двух вогнів і на даний момент вона не може ризикувати життям та здоров’ям своїх дітей, які прямо залежать від неї. Тим не менш, вона запевняє, що Паперна дуже хвилюється через події в Україні і дуже хотіла би висловитися, просто в неї немає такої можливості.

Варто відмітити, що дівчина навіть не заговорила публічно, через що загинула її бабуся Ганна.

Схожі статті