Учасниця “МастерШеф” Катя Велика та її чоловік зібрали 7 млн доларів для України: “Працюємо з ранку до ночі”

Учасниця 5 сезону "МастерШеф", а також "МастерШеф. Битва сезонів" Катерина Велика разом з чоловіком зібрала 7 мільйонів доларів на допомогу Україні.

Катерина Велика – яскрава, впевнена в собі та заможна учасниця кулінарного шоу “МастерШеф”, яка неодноразово в інтерв’ю ділилася історіями про своє небідне життя. Але під час війни в Україні героїня статті довела, що має велике серце. Зараз вона разом з чоловіком Андрієм кинули усі сили на збір допомоги українцям.

Так, на офіційній сторінці “МастерШеф” в Інстаграмі з’явилася публікація, присвячена волонтерській діяльності родини Великих. Пара залучила іноземних партнерів та вже зібрала колосальну суму – 7 мільйонів доларів з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну:

“Ми працюємо з ранку до ночі, збираючи гроші по всьому світу на Unchain Fund для підтримки нашої армії. Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 7 млн доларів на допомогу Україні. Майже три з них ми вже роздали. Найбільші блокчейн-компанії співпрацюють з нами, купуючи медикаменти, пальне тощо. Нас підтримали багато компаній, включно з Near, Harmony, Whitebit, Tron, Celo та інші. Працюємо разом із фондами на території України, шукаємо способи конвертувати криптовалюту у безготівковий розрахунок. Якщо вам потрібно допомогти з оплатою рахунків, пишіть мені. Що нам усім робити задля підтримки? Важливо розповісти світові про те, що це не міфічна демілітаризація, а вбивство мирних жителів ворогом. Також ви можете підтримати наш фонд Unchain”, – розповіла Катерина.

Як виглядає чоловік Катерини Великої з МастерШеф
Катя Велика та її чоловік зібрали 7 млн доларів для України

Її чоловік Андрій підкреслив, що основний напрямок допомоги – гуманітарний:

“Допомагаємо людям медикаментами, їжею, одягом, обладнанням, шукаємо закупівлі, розвантажки, аптечки, ноші. Купуємо, оплачуємо, привозимо нашим хлопцям на передову”.

Фанати кулінарного шоу у захваті від того, як завзято Катерина з коханим займаються збором допомоги для співвітчизників, адже саме це наближає Україну до перемоги.

Схожі статті