Найкрасивіший чоловік світу Богдан Юсипчук має можливість виїхати за кордон: “Мені запропонували покинути країну”

Ведучий програми "Життя відомих людей" на телеканалі 1+1 та володар титулу найкрасивішого чоловіка світу Богдан Юсипчук має можливість законно виїхати з України.

Богдан Юсипчук відомий широкій публіці як актор кіно і театру, модель, брат українського режисера Олеся Юсипчука. З 2014 року герой статті є гордим власником титулу “Містер Україна”, а з 2018-го – “Містер Морський Світ”, де він здобув звання найкрасивішого чоловіка планети.

З початком війни в Україні 24 лютого Богдан Юсипчук займається волонтерською діяльністю і не збирається покидати країну. До того ж за віком і статусом він наразі має залишатися на Батьківщині через оголошений воєнний стан. Наразі чоловіки призовного віку (від 18 до 60 років) можуть бути мобілізовані на фронт. Виключення складають непридатні до військової служби, а також багатодітні батьки трьох і більше неповнолітніх дітей.

Як виглядає перша дружина Богдана Юсипчука
Богдану Юсипчуку запропонували покинути Україну законним шляхом

Втім, знавці вміють навіть в таких умовах виїжджати законно. Ось і Юсипчуку пропонували, про що він розповів у новому дописі в Інстаграмі:

“Кілька днів назад мені запропонували покинути країну. І почали розказувати, як це можна зробити законним шляхом. Я перебив на перших словах і запитав: я схожий на жінку чи дитину? Я тут до кінця, друзі! До нашої з вами перемоги! І буду робити все, що в моїх силах, щоб її пришвидшити!”, – написав ведучий.

Коментатори у захваті від сили духу Богдана:

  • “Дуже пишаюся вчинком справжнього чоловіка”;
  • “Повага вам, Богдане!”;
  • “Правильне рішення, поважаю таких людей, які не залишають нашу країну осторонь”;
  • “Гордість чути такі слова від справжнього мужнього чоловіка. Пишаємось вами!”, – пишуть фанати.

Схожі статті