Кеті Перрі під час концерту в Лас-Вегасі підтримала Україну та послала президента росії курсом російського корабля (відео)

Американська співачка Кеті Перрі під час п'яти своїх концертів у Лас-Вегасі (США) закликала підтримати Україну. Причому вона це зробила своєрідним способом

В Україні триває війна з росією, яка віроломно напала на нашу країну. Агресор знищує інфраструктуру міст та сіл, бомбардує житлові квартали. Окупанти з росії не шкодують дітей, старих та жінок. Багато країн світу підтримали Україну у її протистоянні з росією.
Закордонний шоубізнес також підтримує Україну. Багато зірок засудили війну Росії проти України.

Так, наприклад, американська співачка Кеті Перрі під час п’яти своїх концертів у Лас-Вегасі (США) закликала підтримати Україну.
Причому вона це зробила своєрідним способом і надіслала президента росії слідом за російським кораблем. І це Кеті Перрі зробила зі сцени на радість її шанувальникам, які із захопленням сприйняли її промову.

@iamjusttiktokuser

#ukraine #україна #украина #🇺🇦 #війна #зсу #зеленский #katyperry

♬ оригінальний звук – yulia.khalavko

Україна вдячна демократичним країнам за їхню підтримку у цій війні.
Так, старший радник президента України Володимир Зеленський заявив, що Україна «не бажає відмовлятися від будь-якої території».
Виступаючи напередодні подальших переговорів між росією та Україною, Олександр Роднянський заявив, що «зараз триває тиск на росію».

«Очевидно, що вони не можуть підтримувати цю війну протягом багатьох років, а їхній бойовий дух настільки низький, що вони не можуть навіть підтримувати свої запаси та матеріально-технічне забезпечення».
Роднянський, який також є доцентом економіки Кембриджського університету, сказав, що Україна не пожертвує своєю «територіальною цілісністю».

Українці сподіваються лише на свої ЗСУ, які зупинили окупантів та скоро відкинуть їх назад до кордону. Не панікуйте, перемога буде за нами!

Схожі статті