Німецькі музиканти відмовилися виступати на одній сцені з Валерією: показали більше солідарності, ніж Лорак за все життя

Стало відомо, що німецькі музиканти не вийшли на одну сцену з російською співачкою Валерією, яка підтримує дії путіна. Про це повідомила сама співачка.

Відома російська співачка Валерія, дружина продюсера Йосипа Пригожина, яка з 2014 року підтримувала агресію російської федерації, а також активно виступала за анексію Криму, почала скаржитися на русофобію, яка за її думкою активно розповсюджується Європою. Але як і більшість російських артистів, вона робить вигляд, ніби то так і треба. Мовляв, не сильно і хотілося в Європу, а в світі є багато інших прекрасних місць.

Валеріі довелося скасувати запланований виступ у Дубаї (ОАЕ). В інтерв’ю “Аргументам і фактам” вона розповіла, що музиканти Дрезденського оркестру просто відмовилися виходити з нею на сцену.

Німецькі музиканти відмовилися виступати на одній сцені з Валерією

“Там мали виступати Світлана Захарова, Вадим Рєпін. Але нічого страшного, переживемо й це.

За словами виконавиці, вона абсолютно не страждає через накладені на Росію обмежувальні заходи та неможливість їздити до Європі. По-перше, зазначає виконавиця, пройшло дуже мало часу — скучити вона просто не встигла. По-друге, навіщо їздити туди, де ппоцвітає русофобія?

“Якщо й виникає бажання кудись поїхати, то точно не до Європи. У нас така велика красива планета, стільки в ній незвіданого. Тому відкриватимемо для себе щось інше. До речі, ми, артисти, дуже добре знаємо свою країну. Мені вдалося проїхати не лише великі міста — на машинах, поїздах, бачу все на власні очі. Я добре знаю, яких розмірів та якої краси наша країна. Може, й інші люди нарешті відкриють її для себе” — підсумувала артистка.

Варто відмітити, що велика кількість російських артистів на даний момент покинула територію росії і очікує на покращення політичної ситуації за кордоном.

Схожі статті