Стало відомо про повернення Алли Пугачової до росії: поки Примадонну звинувачували у зраді, вона лікувалася

Після того, як Максим Галкін відверто підтримав Україну, родина поспіхом покинула росію та опинилася в Ізраїлі. Аллу Пугачову увесь місяць звинувачували у зраді, але з'явилася інформація про її повернення.

10 березня Алла Пугачова розповіла у соцмережі, що перебуває в Ізраїлі у відпустці. Її шанувальники припустили, що співачка могла полетіти, щоб лікувати діабет чи серцево-судинні захворювання. Раніше ЗМІ писали, що Пугачова має особистих лікарей в ізраїльській клініці.

Діабет Примадонна лікувала там п’ять років тому. Крім того, у Алли Борисівни хворі ноги та судини. 2010 року відомий хірург Лео Бокерія зробив зірці першу операцію на серці. Два роки тому втручання довелося повторити, оскільки артистці важко дихати. Оперували її у московському Інституті хірургії імені Вишневського.

Стало відомо про повернення Алли Пугачової до росії

72-річна Алла Пугачова показала обличчя крупним планом
Стало відомо про повернення Алли Пугачової до росії

До Ізраїлю Пугачова приїжджала і заради косметологічних процедур.

“Мені вітамін Е із Ізраїлю допомагає. Він як сироп. Я його змішую з кремом і накладаю на обличчя та шию”, — ділилася вона своїми секретами краси.

Але в цей раз її поїздку розцінили, як втечу з росії. Тим не менш, Алла Пугачова зазначила, що вона не емігрує і обов’язково повернеться. Варто відмітити, що деталі її поїздки до Москви вже просочуються в мережі.

Правду про повернення зіркової сім’ї видала хрещена мати Лізи та Гаррі Галкіних Міла Ставицька. Так, у розмові з МК жінка зізналася: за її інформацією, Галкін та Пугачова з високою ймовірністю вже повернулися до країни.

“Звичайно, вони повернуться із відпочинку. Алла Борисівна дуже любить Росію. І, може, вона вже тут, на батьківщині”, — зауважила Ставицька.

Однак на даний момент ніякої підтвердженої інформації про місцезнаходження співачки немає.

Схожі статті