Анастасія Приходько жорстко та критично висловилася про чоловіків-колег: сховалися від війни за кордоном

Анастасія Приходько критично ставиться до чоловіків, своїх колег, які не повернулися до України у цей важкий для всіх воєнний час. Співачка та мати трьох дітей Анастасія Приходько залишилася в Україні. Також залишився в Україні та чоловік Приходько, Олександр

Вже 35 добу Україна мужньо протистоїть російським загарбникам. Багато міст і сіл зазнали обстрілу ворожою авіацією та ракетами, а також артилерією. Частина людей змушені були виїхати у безпечні місця на західну Україну та за кордон. Чоловіки повертаються та вступають до лав ЗСУ чи тероборони.

Анастасія Приходько критично ставиться до чоловіків, своїх колег, які не повернулися до України у цей важкий для всіх воєнний час.
Співачка та мати трьох дітей Анастасія Приходько залишилася в Україні. Також залишився в Україні та чоловік Приходько, Олександр.
Анастасія Приходько вважає, що у цей воєнний час не можна залишатися та ховатися чи відсиджуватися за кордоном чоловікам. Вона вважає їх зрадниками.

Україна веде війну не лише на передовій, а й на політичному фронті.
Проте кремль заявляє, що немає жодних ознак прориву в мирних переговорах, що тривають, між росією та Україною.
Прессекретар дмитро пєсков заявив журналістам, що росія не помітила «нічого дійсно багатообіцяльного», додавши, що попереду тривалий період роботи.
Але він вітав виклад Києвом своїх вимог щодо припинення конфлікту в Україні в письмовій формі та каже, що головний російський перемовник надасть оновлену інформацію пізніше.
У ході переговорів щодо припинення вогню у вівторок Україна запропонувала стати нейтральною державою в обмін на гарантії безпеки.

Агресивна росія заявила, що “різко скоротить” бойові дії навколо столиці Києва та північного міста Чернігова.
Але ця заява була зустрінута скептично українцями, а також США та Великою Британією, які заявили, що до неї слід ставитися з обережністю.
Тим часом губернатор Чернігівської області України каже, що атаки росії не припиняються, попри її обіцянку скоротити там військову активність.
Жителі Чернігова також заявили, що бої продовжуються.

Український губернатор у Донецьку також каже, що російські обстрілювали всі міста та селища на лінії фронту, яка поділяє дві сторони. Також повідомляється про обстріл у Луганській області.

Потрібно сподіватися лише на ЗСУ, це вже стало зрозуміло багатьом в Україні.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.