Дочка Ніни Матвієнко Тоня видала місце свого перебування: перечікує війну вдалині від Арсена Мірзояна

Відома українська співачка та дружина співака Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко видала місце свого тимчасового перебування, поки в Україні йде війна.

24 лютого росія здійснила напад на українські землі, порушуючи всі можливі закони воєнного часу. Попри заяви влади рф про те, що бомбардуються лише стратегічні об’єкти, насправді армія окупанта нищить житлову інфраструктуру мирних міст, лікарні, пологові будинки. Ворожі солдати цілять в звичайних людей, жінок та дітей. Через це багато українців вимушено покидають свої домівки в пошуках більш безпечного місця, але не втрачаючи надію, що Україні переможе і усі обов’язково повернуться додому.

Торкнулося це навіть зірок вітчизняного шоу-бізнесу. Так, співачці Тоні Матвієнко довелося зібрати всю волю в кулак, забрати доньок і маму та попрощатися з коханим чоловіком Арсеном Мірзояном, який залишився захищати Батьківщину.

Тоня Матвієнко розповіла, як втратила доньку
Дочка Ніни Матвієнко Тоня видала місце свого перебування

Варто зауважити, що співак за законом має можливість виїхати за кордон, оскільки у нього від двох шлюбів є троє неповнолітніх дітей, проте він прийняв тверде рішення бути корисним тут вдома. Нарешті стало відомо, куди вирушила його дружина.

У себе в Інстаграмі Тоня Матвієнко виклала афішу благодійного концерту 31 березня, написану португальською мовою. Вочевидь, співачка вирушила до Португалії.

Дочка Ніни Матвієнко Тоня видала місце свого перебування
Дочка Ніни Матвієнко Тоня видала місце свого перебування

Крім Антоніни, за кордоном зараз активно виступають Тіна Кароль, Джамала, Камалія, Сергій Бабкін, Монатік та інші артисти української естради. Таким чином вони привертають якомога більше уваги світової спільноти до війни в Україні, а також передають зібрані кошти на потреби Батьківщини.

Схожі статті