Син Тіни Кароль від Євгена Огіра станцював гопака: навчаючись за кордоном, не забуває про своє коріння

Єдиний син української поп-діви Тіни Кароль Веніамін Огір не забув про своє коріння та станцював гопака. Всі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль усіма силами намагається підтримати свою країну. Війнц вона зустріла у монастирі, але вже через декілька днів направилися до кордону з Польщею. Опинившись, у якості біженки у Варшаві, поп-діва заявила, що буде мітингувати та давати благодійні концерти для того, щоб зібрати гроші для своїх співвітчизників. Цим вона займається до сьогодні.

Син Тіни Кароль від Євгена Огіра станцював гопака

Увесь цей час її єдиний син, який народився у шлюбі з покійним Євгеном Огіром Веніамін імовірно знаходився у Великобританії, де він навчається. Тіна Кароль не багато розповідала про спадкоємця останнім часом, але нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії, з яких видно, що Веня як ніколи підтримує свою Батьківщину.

Син Тіни Кароль від Євгена Огіра станцював гопака. Скріншот особистої сторінки співачки

Хлопець одягнув вишиванку та разом з іншими юнаками станцював гопака. Де відбувся виступ, достовірно невідомо.

Зіркова мама написала, що дуже пишається своїм спадкоємцем. Також вона додала фотографію, на якій Веня постав поруч з іншими українськими дітьми і знову у традиційних українських нарядах.

Варто відмітити, що справжнє ім’я Тіна Кароль — Тетяна Ліберман і вона є єврейкою. Співачка народилася в росії в Магадані, але не дивлячись ні на що, підтримує Україну і займає сторону добра. А от деякі українські виконавці, що осіли в росії, напроти, зберігають мовчання, трясучись за свою кар’єру та майно на території рф.

Схожі статті