Юрій Горбунов гнівно висловився про росіян, які підтримують війну росії з Україною: “Вони породили деспота”

Як написав Юрій Горбунов про росіян: "Вони породили деспота". "Ставлення до росіян у світі тепер однозначне! І не треба говорити - "ми не винні. Це політики!". Усі винні. Усі до одного! Бути російським - соромно!", - написав Горбунов

Агресивна росія напала на Україну Цей віроломний напад засудили майже всі країни світу. Частина країн почала допомагати нашій країні боротися проти російських окупантів. У всьому світі зростає обурення до Росії.

Нещодавно Юрій Горбунов повідав, як ставляться до простих росіян жителі демократичних держав після того, як росія напала на Україну. Шоумен опублікував в соцмережах відео, в якому можна побачити ставлення у всьому світі до росіян.

Як написав Юрій Горбунов про росіян: “Вони породили деспота”.
“Ставлення до росіян у світі тепер однозначне! І не треба говорити – “ми не винні. Це політики!”. Усі винні. Усі до одного! Бути російським – соромно!”, – написав Горбунов.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов повідав, як ставляться до простих росіян жителі демократичних держав

Тепер росіяни на своїй шкурі відчують, як це бути російською і можливо зрозуміють, що їхня країна робить в Україні. А можливо, і не зрозуміють.
Швидше за все, ЗСУ покажуть росіянам курс російського корабля і тоді настане довгоочікуваний мир.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що країна готується до «нових ударів» по сепаратистському регіоні на сході Донбасу.

Президент України Володимир Зеленський поставив під сумнів заяви Росії про деескалацію бойових дій у його країні, назвавши це провісником «нових ударів» по ​​сепаратистському східному регіону Донбасу.

П’ять днів тому Росія заявила, що досягла основних цілей свого першого етапу вторгнення та зосередить основні зусилля на досягненні головної мети – звільненні Донбасу.

Це оголошення, ймовірно, означає більш узгоджені зусилля щодо просування за лінію дотику, яка відокремлює територію, яку утримує уряд України, на сході країни від сепаратистської Донецької та Луганської частини України, що підтримується Росією.

Окупанти стверджують, що 93% Луганської області Донбасу зараз під контролем проросійських сепаратистів, а 54% іншої частини Донбасу, Донецька, перебувають у їхніх руках. До початку війни понад третину всієї території перебувало під контролем сепаратистів.

Зеленський сказав, що не вірить заяві Росії про те, що вона згорне військові дії навколо столиці Києва та ще одного великого міста Чернігова, оскільки по цих містах було завдано ударів наступного дня після обіцянок Росії.
Міністерство оборони також підтвердило, що у Чернігові «продовжувалися масовані російські обстріли та ракетні удари».

Але Україна переможе, навіть не сумнівайтесь у цьому!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.