Біля будинку колишньої дружини Дзідзьо Славії впала ракета: “Вогонь і чорні хмари їдкого диму…”

Відома українська співачка Славія, яка є колишньою дружиною Дзідзьо, розповіла, як на власні очі побачила ворожу ракету, бо та впала біля її будинку.

Війна в Україні так чи інакше зачепила кожного українця, адже окупанти цілять всюди – і в житлову інфраструктуру, і в лікарні та пологові будинки, і в мирних людей, жінок та дітей. Мільйони українців вимушені покидати рідні домівки, щоб знайти більш безпечний прихисток, але тимчасовий – попри важку ситуацію в країні немає сумнівів у перемозі ЗСУ.

Зірки вітчизняного шоу-бізнесу не стали винятком. За кордоном вже знаходяться Джамала, Тіна Кароль, Камалія, Монатік, Сергій Бабкін, але є й такі, що залишилися на Батьківщині. Серед них – колишня дружина Дзідзьо Славія, яка з Києва повернулася до рідного Львова і навіть нещодавно гуляла містом.

Екс-дружина Дзідзьо Славія похизувалася прогулянкою по Львову
Біля будинку колишньої дружини Дзідзьо Славії впала ракета

У себе в Інстаграмі Slavia викладала львівські краєвиди, через що натрапила на критику в коментарях – мовляв, це недоречно, коли інші люди ховаються по підвалах, а також небезпечно, адже ворог все бачить. На останню претензію співачка пояснила, що це не те саме, що зйомки переміщень ЗСУ і така інформація знаходиться у вільному доступі.

Втім, вже незабаром після прогулянки по Львову екс-дружина Дзідзьо на власні очі побачила ракету:

“В той час, коли гримлять вибухи, у мене відключаються емоції. Ні грама паніки. Все життя я виховувала в собі стійкість. А ще, з часом до всього звикаєш… Але! Я не хочу звикати до цього жахіття! Війна – це страшно. Зруйновані будинки… Зруйнована інфраструктура… Зруйновані чиїсь долі… Про жахливі наслідки путінськох орди має знати весь світ. 26 березня, близько 16:30 я знову почула вибухи, вже у рідному місті. Ракета прилетіла поблизу мого будинку. Вогонь і чорні хмари їдкого диму…”, – розповіла Славія.

Крім того, знаменитість закликала співвітчизників не боятися, не критикувати владу і один одного, бути до всього готовими, а також не втрачати віру в перемогу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.