40-річна Лілія Ребрик повідомила українцям важливу новину: “Змушені залишити Україну через війну”

Популярна українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик повідомила українцям, що підписані на неї в соціальних мережах, важливу, хоч і сумну новину.

Лілія Ребрик так само як і вся Україна застала війну у себе вдома. Почалася вона 24 лютого, а розв’язала її “братська” росія, влада якої продовжує робити вигляд, ніби не винищує, а рятує українців. Зірки вітчизняного шоу-бізнесу тим часом боронять інформаційний фронт і намагаються бути корисними як ЗСУ, так і звичайним людям, роблячи грошові перерахунки для армії, піднімаючи бойовий дух співвітчизників та публікуючи в мережі важливі новини.

Лілія Ребрик повідомила українцям важливу новину

Цього разу у себе в Інстаграмі Лілія Ребрик звернулася до підписників з надзвичайно корисною інформацією у цей непростий час:

“Поки сотні тисяч жінок та дітей змушені залишити Україну через війну, вербувальники та торговці людьми користуються панікою, розпачем та вразливістю людей”.

Лілія Ребрик показала фото та з сумними очима розповіла, як змінилося її життя 24 лютого
Лілія Ребрик повідомила українцям важливу новину

Так, акторка попереджає, що вербувальники насамперед намагаються втягнути у с*ксуальну експлуатацію дівчат і жінок. Все це задля власного збагачення, тому існує ряд хоч і простих, але дієвих порад, які допоможуть кожній захиститися як безпосередньо під час перетину кордону, так і вже знаходячись в країнах призначення. Їх Лілія і опублікувала у цьому дописі, а також залишила номери телефонів безкоштовної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми.

Нагадаємо, серед українських зірок вже є ті, хто покинув Україну після початку війни. Це Тіна Кароль, Джамала, Олена Кравець, Камалія, днями доєдналася до цього списку і Злата Огнєвіч.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.