Колишній чоловік Слави Камінської Едгар втік за кордон: відомому хірургу світить термін у в’язниці?

Чоловік відомої української співачки Слави Камінської, не менш відомий хірург Едгар Камінський втік з України за кордон. Усі деталі в статті.

Не так давно колишній чоловік Слави Камінської Едгар активно обговорював зі своїми підписниками можливість поїздки за кордон. Чоловік нібито не збирався покидати Україну, але не відмовлявся від розгляду цього варіанту.

“Я і мої фахівці до останнього будуть в Україні. І так більшість моїх друзів, у кого є хоча б якийсь бізнес, початок кар’єри, віра в майбутнє України. Таких уже трохи менше, але вони є. Але якщо Європа та США будуть продовжувати будувати з України мур між росією та собою, але не закриваючи небо та не допомагаючи військово… Більшість українців цього не витримає та залишить країну, і я, можливо, теж”, – додав Едгар.

Колишній чоловік Слави Камінської Едгар втік за кордон

Едгар Камінський
Колишній чоловік Слави Камінської Едгар втік за кордон

Як повідомляє Открытая Украина, на даний момент пластичний хірург вже знаходиться разом сім’єю в Нідерландах.

За їхньою інформацією, він перетнув українсько-молдовський кордон, але затримуватися в Молдові не став, а перебрався до Нідерландів до Гааги, де зараз перебуває його колишня дружина, про що вона сама повідомляє у соціальних мережах.

Як пише видання, вони звернулися із запитом до Держприкордонслужби з метою дізнатися подробиці події, але так і не отримали відповіді.

“У професійному середовищі його вчинок викликав подвійну огиду. Адже йому, як лікарю, не треба боятися за життя: лікарів не кидають на передову в бій. Крім того, він, як пластичний хірург, вкрай затребуваний у нинішніх умовах – війна калічить і спотворює. А він міг би повертати постраждалим не лише здоров’я, а й людський вигляд”, — йдеться у статті.

Крім того, що Камінський вирішив не виконувати свій цивільний та лікарський обов’язок, він вирішив не платити і за фінансовими боргами. Втікши з країни, він зупинив свій бізнес, а щоб кредитори не змогли стягнути з нього борги – він вивіз за кордон дороге обладнання.

За даними джерела, Камінський обтяжений заборгованістю перед відомими у вузьких колах постачальниками медичного обладнання Олександром Островським та Германом Фісталем.

Схожі статті