Поки донька далеко від України за океаном: немолодий батько Злати Огнєвіч пішов на фронт

У той час, коли Злата Огневич дає концерти в США, її немолодий батько вирішив вирушити на передову до Харкова та допомагати лікувати поранених. Він за фахом лікар і зараз його допомога дуже потрібна на передовій

В Україні триває війна. Гинуть і зазнають поранень не лише бійці ЗСУ, тероборони, а й мирні люди. Страждають ні в чому не винні діти, старі та жінки. Усі, хто може, допомагають наближати нашу перемогу над російським агресором.

Представники шоубізнесу також під’єдналися до цього. Так нещодавно Злата Огнєвіч розповіла, що вона вирушає до США, щоби давати благодійні концерти. Гроші за ці концерти співачка планує віддати на потреби ЗСУ.

У той час, коли Злата Огнєвіч дає концерти в США, її немолодий батько вирішив вирушити на передову до Харкова та допомагати лікувати поранених. Він за фахом лікар і зараз його допомога дуже потрібна на передовій.
У соціальних мережах співачка розмістила фото, де вона із батьком до початку війни в Україні.

Злата Огнєвіч з батьком

Злата Огнєвіч переживає за свого батька. Адже лікарям також важко і небезпечно оперувати на передовій.

Ситуація на фронті починає змінюватися на краще.
Російські війська, які окупували колишню Чорнобильську АЕС, пішли, кажуть працівники станції.
За даними української державної атомної компанії «Енергоатом», співробітники станції заявили, що наразі на майданчику немає сторонніх.

Раніше повідомлялося, що частина російських сил попрямувала до білоруського кордону, залишивши невелику групу.
Російські війська захопили Чорнобиль на початку вторгнення до України 24 лютого.
Пізніше компанія «Енергоатом» звинуватила російських військових у викраденні військовослужбовців Національної гвардії України, які перебували у полоні з початку війни. Також підтвердилися повідомлення про те, що російські війська рили окопи у найбільш зараженій частині Чорнобильської зони відчуження, отримавши значні дози радіації. Є непідтверджені дані про те, що деякі з них лікуються у Білорусі.
Тож навіть наша земля допомагає у перемозі над російським агресором.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.