Марічка Падалко з радісними сльозами зустріла свого чоловіка Єгора Соболєва: перша відпустка після Ірпеня (Відео)

Єгор Соболєв, чоловік Марічки Падалко також пішов захищати Україну. І таких людей багато у нашій Батьківщині. Кожен на своєму місці, чим може, наближає перемогу. Ведуча дуже сильно щодня переживає свого чоловіка

Багато людей сьогодні страждають від війни, яку розв’язала агресивна росія в Україні. Весь світ побачив справжнє обличчя окупантів після того, як була звільнена Буча. Військові росії чинили звірства на окупованих територіях, крали та знущалися на мирне населення. Цим злочинам немає терміну давності. Усіх винних у трагедії нашого народу притягнуть до відповідальності.

Народ України та ЗСУ зупинили наступ російських військ і незабаром настане переломний момент у війні. Ворог буде розбитий.
Представники шоубізнесу, також не стоять осторонь протидії агресору. Багато хто записується у ЗСУ або тероборону, або стають волонтерами. Інші їздять країною та організовують концерти для підтримки морального духу у ЗСУ. Навіть просте спілкування із зірками позитивно впливає на людей.

Єгор Соболєв, чоловік Марічки Падалко також пішов захищати Україну. І таких людей багато у нашій Батьківщині. Кожен на своєму місці, чим може, наближає перемогу.
Ведуча дуже сильно щодня переживає за свого чоловіка. І ось настав радісний момент у їхній родині. Єгор Соболєв повернувся у першу коротку відпустку з Ірпеня. Перегляньте відео, як зустрічає захисника сім’я. Це відео не можна дивитися без сліз радості.

Такий народ як наш – непереможний. Українці чудово знають, що перемога буде за нами і російська погань буде прогнана з нашої Батьківщини. Не панікуйте та не вірте російській пропаганді. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські засоби масової інформації. Бережіть своїх близьких та себе. Слава Україні!

Схожі статті