44-річна Лідія Таран зустрілася з дівчинкою, яка знімала щоденник війни в Маріуполі: “Порівнюють з Анною Франк”

Відома українська журналістка і телеведуча Лідія Таран показала зустріч з дівчинкою з Маріуполя, яка власноруч знімала щоденник війни. В мережі її вже порівнюють з Анною Франк.

Коли в Україні почалася війна, Лідія Таран прийняла рішення вивезти свою доньку Василину за кордон у більш безпечне місце, але зрештою залишилася там і сама, оскільки не хотіла кидати дитину саму. Дівчата зараз знаходяться у Франції, де зірка “плюсів” навіть дає інтерв’ю французькою — ще в мирні часи вона для свого задоволення брала уроки французької мови, які виявилися дуже корисними.

Поки колеги Лідії, що залишилися в Києві, цілодобово ведуть телемарафон з актуальними та достовірними новинами, вона сама займається журналістською діяльністю за кордоном, і розповідає про це у соціальних мережах.

Лідія Таран нарвалася на критику за яскравий макіяж 14-річної дочки від Доманського
Лідія Таран зустрілася з дівчинкою, яка знімала щоденник війни в Маріуполі

Цього разу у себе в Інстаграмі Таран поділилася черговими робочими справами. За останні кілька днів вона провела два ефіри на французькому телебаченні, під час яких пояснювала, чому для українців всі росіяни — вороги, і чому не лише путін винен у тому пеклі, що коїться в Бучі, Ірпені, Маріуполі й інших містах України.

Крім того, Лідія особисто зустрілася з Альоною Загребою — юною маріупольчанкою, що записувала на камеру щоденник війни:

“Сьогодні ми знімали в Люксембурзі дівчинку Альону Загребу — ту саму, яку оце порівнюють з Анною Франк, яка писала, а ця знімала свій щоденник війни… Вони з мамою врятувались з Маріуполя після тижнів блокади. І знаєте, що вона сказала? Що найболючіше їм було дивитись на очі людей, які залишались у дворі біля вогнищ, коли вони виїжджали”.

Тато Альони поранений і досі знаходиться в Україні. Він власними силами шукає фінанси, щоб вивозити земляків з пекла. Особисто від себе Таран додала, що відтепер вважає цих людей святими, так само як і воїнів ЗСУ, а також залишила контакти української Анни Франк, щоб усі небайдужі мали змогу допомогти її татові грошима. Хоча б на бензин.

Нагадаємо, після виїзду Лідії за кордон вона зізнавалася, що відчуває себе зрадницею, але при цьому розуміє, що діяла заради порятунку дитини і увесь цей час активно боронить інформаційний фронт.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.