34-річна Леся Нікітюк взяла на руки немовля з прихистку, у якому волонтерить: діти війни — найбільший біль України

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк взяла на руки немовля з прихистку, у якому волонтерить. Зірка з перших днів війни в Україні допомагає тим, хто цього потребує.

Леся Нікітюк стала однією з тих українських знаменитостей, хто залишився на Батьківщині попри війну і можливості виїхати за кордон в більш безпечне місце.

Гуморна телеведуча вирішила, що буде більш корисною тут, вдома.

Вона активно веде сторінку в соціальній мережі Інстаграм, висвітлює на величезну аудиторію всю правду про дії окупантів, піднімає бойовий дух українців і навіть особисто допомагає простим людям.

Так, зірка телебачення займається гуманітарною допомогою в одному з притулків країни, куди з’їжджаються вимушені переселенці.

Частиною своїх волонтерських буднів подруга Сергія Притули ділиться з підписниками.

Цього разу вона поділилася відчуттями, які її переповнюють у світлі останніх подій.

Леся Нікітюк звернулася до Anonymous
Леся Нікітюк взяла на руки немовля з прихистку, у якому волонтерить

Після звільнення Бучі, Ірпеня і Гостомеля Леся викладала публікацію з ненавистю до рашистів, однак Інстаграм її видалив.

З цього приводу телеведуча зауважила, що це колись український Інстаграм був глянцевою картинкою ідеального життя, а сьогодні тут відображення того геноциду, який влаштувала путінська росія:

“І не потрібно приховувати правду! Але в моєму серці не тільки лють, а і любов до всіх людей, особливо дітей, які через дії росії опинилися в нашому прихистку! Бо хтось, незрозуміло навіщо, і незрозуміло відо чого вирішив їх звільнити…”.

На першому кадрі з опублікованих Леся тримає на руках немовлятко, а у її погляді читається неабияка ніжність по відношенню до дитинки.

У ці важкі часи Нікітюк робить від себе все можливе, аби пришвидшити перемогу, і вона обов’язково буде. Слава Україні!

Схожі статті