“Хочу не чути вибухів”: MamaRika написала листа від імені 8-місячного сина та розповіла, як він сумує за татом

Українська співачка MamaRika повідомила, що її сину виповнилося 8 місяців. Артистка написала листа від його імені та розповіла, як вони разом сумують за татом, який залишився в Україні.

Анастасія Кочетова, відома під псевдонімом MamaRika, була вимушена покинути Україну. Співачка виховує маленького сина, якому виповнилося 8 місяців, тож артистка подалася до Європи, аби врятувати дитину від війни. При цьому її чоловік, шоумен та комедійний актор з Одеси Сергій Середа, залишився в Україні.

Співачка опублікувала допис від імені сина. Вона поділилась, що малюк дуже сумує за татом, який зараз перебуває вдома. Середа активно волонтерить та розповсюджує важливу та актуальну інформацію для українців про допомогу та перебіг подій на фронті.

“Я дуже сумую за татом. Ми з ним бачимося тільки по скайпу, і я не дуже розумію чому так, бо ще зовсім маленький. Коли підросту мама обов’язкове розкаже мені про всі наші страшні пригоди під час війни, і що нам довелося пережити разом”,
– написала MamaRika.

Також співачка додала слова, які стосуються її самої. MamaRika через слова сина передала свій емоційний стан та постійні переживання, які вона зараз відчуває.

“Вона в мене дуже сильна, але останнім часом часто плаче, тому я стараюся підіймати їй настрій своїм гучним сміхом, спробами говорити якісь кумедні слова, своїми міцними обіймами. А ще я скучив за своїм найкращим другом Рокі, який завжди грався зі мною та крадькома облизував мені щічки, поки мама не бачить (вона за це часом свариться)”.

MamaRika та Сергій Середа з сином
MamaRika та Сергій Середа з сином

Від імені сина артистка додала, що якнайшвидше хоче повернути те життя, яке було в неї до війни.

“Якби я міг говорити, я б сказав, що мені багато не треба: я хочу усміхнених та щасливих маму і тата поряд, хочу, щоб ми всі разом повернулися до нас додому і жили так, як раніше. Хочу більше ніколи не чути вибухів, і щоб всі дітки були в безпеці, мирі та любові. Ваш Давид. Маленький українець. Дитя війни”,
– завершила свої думки виконавиця.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.