Сергій Писаренко з “Дизель Шоу” втратив свій дім та показав руїни, які залишилися від його будинку через окупантів

Зірка гумористичного шоу "Дизель Шоу" Сергій Писаренко повідомив про те, що його будинок зруйнували. Актор є росіянином. Усі деталі в статті.

Відомий російський комік, який з 2018 року працював на території України у студії “Дизель шоу” Сергій Писаренко майже з початку війни евакуювався разом зі своєю сім’єю до Талліна.

Сергій Писаренко втратив свій дім та показав руїни, які залишилися від його будинку через окупантів. Гумористи разом зі своїм партнером Євгенієм Нікішеним

Артист є уродженцем російської федерації і якось навіть викликав шквал критики своєю заявою про те, що український та російський народи – брати, а їх хтось нібито навмисне сварить.

Сергій Писаренко втратив свій дім та показав руїни, які залишилися від його будинку через окупантів

У знаменитого гумориста була нерухомість біля столиці. Так, у передмісті Києва Сергій Писаренко придбав будинок, і варто відмітити, що вельми розкішний. Тривалий час він замовчував, що сталося з його будинком, але все ж таки нещодавно опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook результати російських обстрілів.

Сергій Писаренко втратив свій дім та показав руїни, які залишилися від його будинку через окупантів. Фото з особистої сторінки гумориста

Так, від будинку Писаренко залишилися одні руїни. На щастя, у будівлі ніхто не перебував, тому постраждалих немає.

Необхідно відзначити, що Сергій утримався від коментарів стосовно того, хто це зробив і в результаті чого. Тобто, комік просто поділився кадром, до якого його глядачі можуть нафантазувати власне пояснення. Українські користувачі дуже обурилися цим вчинком.

Сергій Писаренко втратив свій дім та показав руїни, які залишилися від його будинку через окупантів. Скріншот коментарів під публікацією коміка

Цілком імовірно, що Сергій — один з тих, хто боїться репресій.

Схожі статті