Співачка Анна Трінчер вирішила розмовляти та вести блог українською: “Навіть тон мого голосу став красивішим”

Після того, як почалася війна, багато людей в Україні переглянули своє ставлення до росіян та російської мови. Українці стали масово спілкуватися принципово українською

Агресивна росія напала на Україну. Наші ЗСУ та весь народ показали всьому світу як треба боротися за свою Батьківщину. Жителі багатьох країн почали інакше ставитися до України та стали поважати українців ще більше, а дехто навіть заздрити, що вони не українці. І наш народ також переглянув своє ставлення до рідної мови. Так, наприклад, співачка Анна Трінчер більшою мірою розмовляла російською мовою. А вже сьогодні вона веде блог та намагається спілкуватися українською. І такої позиції співачка дотримуватиметься.

Анна Трінчер жалкує, що колись раніше можна було часто спілкуватися зі своєю мамою, а вона цього не робила

Анна Трінчер розповіла, що для неї розмовляти українською мовою є важливим моментом у житті. Співачка вважає, що це має державну позицію. Таким чином, їй легше пережити те, що сьогодні відбувається в нашій Україні. Як сказала Анна Трінчер, вона зовсім по-іншому стала дивитися українською мовою. Після того як співачка почала спілкуватися українською мовою, вона по-новому почувалася. Анна Трінчер сказала: “Навіть тон мого голосу став гарнішим. Відчувається, що українська мова дуже милозвучна”. Як потім пояснила співачка, вона все життя спілкувалася російською і зараз почувається по-іншому.
Ще Анна Трінчер жалкує, що колись раніше можна було часто спілкуватися зі своєю мамою, а вона цього не робила. А зараз вона навіть не знає, коли зможе її обійняти. Була раніше така нагода, а вона її не використала, — розповіла Анна зі сльозами на очах. Цінуйте своїх близьких і бережіть їх. Вірте у те, що Україна переможе. Не зважайте на російські фейки про Україну. Потрібно орієнтуватися лише на офіційні українські засоби масової інформації.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.