50-річний Ектор Хіменес-Браво після повернення на Київщину не може спати спокійно: “Я побачив все на власні очі”

Відомий колумбійський кулінар Ектор Хіменес-Браво, який є незмінним суддею шоу "МастерШеф", зізнався, що після повернення на Київщину не може спати спокійно.

Ектор Хіменес-Браво ще у 2021 році отримав українське громадянство, адже вже давно живе і будує кар’єру саме в Україні.

В Ірпені суддя “МастерШеф” купив заміський будинок, де регулярно збирав друзів та просто публікував щасливі домашні кадри, а війну він застав у Колумбії, поїздку куди запланував ще давно.

В соціальних мережах Ектора критикували за те, що він знаходиться вдалині від українського народу, яким вважає і себе.

Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво покинув Україну та повернувся в Колумбію
Ектор Хіменес-Браво після повернення на Київщину не може спати спокійно

Згодом Хіменес-Браво вирішив прилетіти до Польщі, звідки особисто долучився до волонтерської діяльності. Але й після цього критика не зупинилася.

Мовляв, з відстані допомагати легко, не знаючи, що відчувають українці щохвилинно.

Суддя “МастерШеф” не звертав уваги на злі коментарі та продовжував робити все від себе можливе, аби наблизити перемогу України.

Як раптом несподівано для своїх численних фанатів Ектор вийшов на зв’язок з Києва — кулінар повернувся додому, попри небезпеку, оскільки певен, що саме тут він має бути:

“Моя перша година в Києві була найважча. Місто дуже-дуже пусте, я був нервовий, я не знав, що мене чекає, і моє найперше місце, де я був, це були Буча та Ірпінь. Я побачив все на свої очі до того, як ви побачили це в пресі. Ірпінь — це мій дім. І я дуже люблю Ірпінь і Бучу. Це була моя віддушина, куди я приїздив після 24/7 зйомок “МастерШефу”. Я дуже переймаюся за Суми, Харків, Чернігів, Маріуполь, Луганськ, Донбас… Але коли я приїхав і побачив все на свої очі в улюбленому місці… Ці ні в чому невинні люди, ці розбиті будинки, зламана психіка — я був у жаху. Я зараз не можу нормально спати, тому що це постійно в моїй голові”, – написав Хіменес-Браво.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.