Зірка “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс повернулася до Єгора Гордєєва, але не захотіла цілувати його у відповідь

Улюблені телеведучі українців Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову разом. Знаменитості возз'єдналися на очах у своєї публіки. Усі деталі в статті.

Відомі українські телеведучі Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв роками працювали разом, як партнери. Їхні посмішки, цікаві взаємодії, діалоги та обговорення завжди приваблювали глядача, який за увесь цей час дуже до них прикипів.

Відомо, що телеведуча заміжня, має двох дітей, хлопчиків-близнюків, а її партнер — холостяк, який не бажає пов’язувати своє життя з певною жінкою і взагалі віддає перевагу коротким історіям. Не дивлячись на це, їхні віддані фанати мріяли про те, що колись ці двоє побачать в одне одному не тільки колег та друзів, але й декого більш важливого. Так, аудиторія мріяла про кохання між цими двома.

Неля Шовкопляс повернулася до Єгора Гордєєва, але не захотіла цілувати його у відповідь

Коли розпочалася війна, його Єгор з головою поринув у роботу. Телеведучий днями і ночами знаходився в студії, а коли мав можливість вирватися з роботи, виходив на зв’язок з підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Неля ж виконувала свій материнський обов’язок, і вивезла дітей у безпечне місце. Певний час вона виходила на зв’язок за допомогою технологій, але нещодавно зробила своїм фанатам сюрприз і особисто з’явилася в студії. Сталося це звісно після звільнення Чернігова та Київської області.

Неля Шовкопляс відмовила Єгору Гордєєву у поцілунку: телеведуча повернулася до свого партнера. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Єгор не приховував емоції і був дуже щасливий побачити свою партнерку і навіть почав тягнути губи до неї, в очікуванні поцілунку. Однак Шовкопляс вирішила не відповідати на цей жест, хоча також була неймовірна рада.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.