Молода дружина Віктора Павліка Репяхова жаліється на життя в Ізраїлі: “Мішу хтось забере, хтось вкраде”

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка після місяця перебування в Україні вирішила виїхати закордон. Однак спокою вона там не здобула.

Дружина відомого українського виконавця Віктора Франковича Павліка Катя тривалий час не хотіла покидати Україну. Для неї була просто неможлива думка про те, що доведеться залишати коханого чоловіка та їхати світ за очі.

Втім, заради щастя та безпеки свого єдиного сина Михайла, вона зважилися на цей крок. Спочатку дівчина дісталася Німеччини, де змогла залишити свій автомобіль, а потім літаком дісталася Ізраїлю, де на неї чекала її рідна сестра.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова жаліється на життя в Ізраїлі

Вельми неприємний факт, але Катя до війни в Україні прекрасно знала, що таке сирени та імовірність бомбардування. Раніше вона розповідала про те, як в Ізраїлі їй доводилося покидати машину на трасі та лягати на асфальт під час повітряної тривоги. Втім, зараз їй набагато важче. Вона зізнається, що здригається кожного разу, коли чує звук літака, а також не може вгамувати свою тривожність.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова жаліється на життя в Ізраїлі. Кінчити особистої сторінки блогерки

“Я вже помітила по собі, що в мене дуже висока тривожність. Мені весь час здається, що Мішу хтось забере, хтось  вкраде, о такі думки”, – зізналася вона в сторіз.

Також дівчина не приховує і того, що переліт був найважчим у її житті. Годувати свою дитину їй довелося прямо на землі в аеропорту, а в Туречинні її відверто не хотіли відпускати до Ізраїлю, тому що в неї нібито були неправильні документи.

Зараз вона ділиться своїми емоціями та емонструє розчарування, біль та стрес від усього пережитого. Тим не менш, Катя розраховує повернутися до рідного міста, щойно усе закінчиться і її синові нічого не загрожуватиме.

Схожі статті