Станіслав Боклан пояснив, чому не збирається нічого пояснювати росіянам: “Місце, де була совість, заростає хріном”

Актор Станіслав Боклан відверто висловився щодо поведінки російських колег, які продовжують відмовчуватися щодо ситуації в Україні. На думку артиста, розмовляти з ними неварто.

У перші тижні повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, вітчизняні зірки: блогери, співаки, актори та телеведучі – всіляко зверталися до російських колег з проханням розповісти своїх багаточисельній аудиторії про реальну ситуацію в Україні. Не секрет, що російське телебачення транслює лише пропаганду, тож колеги з шоу-бізнесу могли стати рупором правдивої інформації. Однак, більшість знаменитостей країни-агресорки обрали замовчування реальної ситуації в Україні.

Через таку поведінку багато-хто з них назавжди втратив свою аудиторію в Україні. Серед цього списку-табу опинилися й деякі вихідці з України – Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Maruv та інші. Ці артисти не просто замовчують факт війни на Батьківщині, а й залишаються жити або працювати в росії.

Свою думку щодо таких людей висловив і український актор Станіслав Боклан. Він вважає, що мовчання не відрізняється від підтримки тирана.

“Я не намагався розібратися в довбешках російських колег. Припускаю, люди бояться втратити комфорт. Щойно виникає це побоювання, місце, де колись була совість, заростає хріном”, – заявив Боклан.

Сам же актор залишається в Україні. Він практично щодня записує відео зі словами підтримки усім українцям, а також з подякою волонтерам та захисникам Батьківщини. Відзначимо, що до 24 лютого Боклан не був вельми активним у соціальних мережах, однак зараз знаходить у них свою віддушину та рупор правди, що допомагає не втрачати зв’язок з шанувальниками.

Станіслав відзначив, що Україна та українці повинні жити.

Схожі статті