“Є потерпілі”: Ектор Хіменес-Браво вперше з 24 лютого відвідав свою київську квартиру та назвав росіян фашистами

Зірка українського телебачення Ектор Хіменес-Браво у перші тижні війни був за кордоном, однак зараз вирішив повернутися до України та відвідав рідні для себе місця.

Ектор Хіменес-Браво декілька днів тому повернувся до України з Польщі, де він активно волонтерив останні тижні. За словами кулінара та зірки “МастерШефу”, він довго вагався, адже деякі прихильники попереджували, що в Києві та його околицях все ще небезпечно, проте шоумен не витримав туги за Україною та повернувся додому.

Ектор Хіменес-Браво відвідав свою київську квартиру
Ектор Хіменес-Браво відвідав свою київську квартиру

6 квітня Ектор показав свій будинок, який знаходиться по вулиці Лобановського у Києві. Як виявилося, його рідний район пережив обстріл російських окупантів. І, як повідомив кулінар, під час бомбардування сусіднього дому війська рф залишили потерпілих. Район Ектора постраждав ще у перші дні конфлікту в Києві.

“Київ. 3 (третій) день війни. Лобановського 6А. Російська ракета потрапляє у цивільний об’єкт. Поруч дві школи. Поряд немає військових баз. Є постраждалі. Це не нова новина, але я тільки зміг приїхати, щоб побачити це на свої очі. Що це, як не фашизм?” – написав зірка “МастерШефу”.

Ектора також здивувало, що більшість росіян продовжують підтримувати політику їхньої влади.

“50-70% людей у ​​Росії підтримують війну в 21 столітті в центрі Європи. Тобто замість того, щоб займатися економікою, подорожувати, вивчати науки, ставати зірками, вивчити англійську, полетіти в космос. Росіяни вирішили вбивати. Цинічно, підло, о 5 ранку. Як фашисти. Гітлер воскрес, у особі Путіна. У 40-х роках дідусі та бабусі боролися проти фашизму. А сьогодні їхні онуки, діти стали такими ж, проти кого боролися. Це ганьба. На десятки років. Про це знає весь світ. Цього ніхто не забуде. За це заплатить весь російський народ. Продовжуйте дивитися свій телевізор. Фашист.” – написав Ектор.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".