Телеведучий Володимир Остапчук показав, що тепер завжди возить із собою в машині: життя змусило (Відео)

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поділився невеличким відео в соціальних мережах, на якому показав, що відтепер завжди возить із собою в машині.

Володимир Остапчук став одним з тих зіркових чоловіків українського шоу-бізнесу, які не злякалися обставин і залишилися на Батьківщині, аби захищати землю, жінок і дітей.

Так, шоумен вступив до лав ТрО у Києві і при цьому знаходить на службі час вести сторінку в соціальних мережах — щоб не втрачати зв’язку з численними фанатами, які тривожаться за улюбленого телеведучого.

Остапчук очолив вечірку з неподобствами у День пам'яті загиблим від Голодомору
Володимир Остапчук показав, що тепер завжди возить із собою в машині

7 квітня у велике церковне свято Благовіщення Остапчук в Інстаграмі виклав невеличке привітання, яке доповнив відео з машини — він у бронежилеті і в камуфляжі повернув камеру на сусідське пасажирське сидіння, де лежить автомат.

Відтепер у своїх руках Володимир тримає дещо більш серйозне, ніж звичний мікрофон. Сам він усміхається, аби дарувати й іншим добрий настрій.

“Всіх із Благовіщенням. Єдину благу звістку, яку ми всі чекаємо, це мир на рідній землі”, – підписав публікацію Остапчук.

Коментатори у відповідь теж привітали зірку зі святом та підтримали бойовий дух співвітчизників:

  • “Миру Україні! Героям вічна слава! Вірю в ЗСУ!”;
  • “Навзаєм, Володимире! Молимось про мир і захист наших захисників і захисниць!”;
  • “На Благовіщення можна загадувати бажання, думаю, що воно у нас зараз у всіх одне! Нехай здійсниться”;
  • “Молимося про благу звістку для України нашої! Бережи вас Бог!”;
  • “Всіх зі святом Благовіщення! Миру і безпеки! Все буде Україна!”, – пишуть підписники Володимира Остапчука в Інстаграмі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.