Алла Пугачова виїхала з росії та світиться від щастя: Примадонна похизувалася стрункими ніжками в Ізраїлі

Легендарна російська співачка Алла Пугачова, яка тимчасово покинула свою Батьківщину, похизувалася стрункуою фігурою в Ізраїлі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

На тлі останніх подій в Україні, Алла Пугачова та Максим Галкін прийняли рішення покинути росію. Артисти категорично спростовує чутки про їхню еміграцію і запевняють, що виїхали на деякий час з метою поправити здоров’я.

Стало відомо про повернення Алли Пугачової до росії
Алла Пугачова виїхала з росії та світиться від щастя

Однак, співвітчизники вже нарекли їх зрадниками та поливають брудом в мережі.

Насправді у Примадонни російської естради дуже слабке здоров’я. Про це в пресі розповідали неодноразово. Співачка страждає від діабету, а також перенесла декілька операцій на серце. Також Алла Борисівна оперувалася у зв’язку з втратою голосу.

В Ізраїлі вона лікується не вперше, тому ставлення фанатів до свого кумира максимально образливе та недоречне. Тим не менш, зірки намагаються робити вигляд, ніби ні чують цього і не бачать, а якщо і говорять публічно, то завжди згадують про Україну та свою позицію.

Алла Пугачова виїхала з росії та світиться від щастя

І судячи з усього, мети покращити своє здоров’я Алла Пугачова досягла. Нещодавно у мережі з’явилася її фотографія з Ізраїлю, і варто відмітити, що Примадонна вразила красою та свіжістю. Зірка позувала у коротеньких шортиках на піщаному пляжі.

Алла Пугачова виїхала з росії та світиться від щастя. Фото взяте з соціальної мережі Instagram

Алла Борисівна навмисне виставила вперед стрункі ноги, щоб усі підписники могли оцінити її роботу над фігурою. І, звісно, зараз не час розважатися, але деякі зірки іноді все ж таки оприлюднюють фотографії, щоб дати зрозуміти своїм шанувальникам, де вони та що з ними.

Схожі статті