36-річна Оля Цибульська не має штампу у паспорті? Зірка вперше заговорила про укладання шлюбу: “Заміж цього року”

Особисте життя Ольги Цибульської - справжня загадка для її прихильників. Співачка ніколи не показує чоловіка і не розповідає деталей про коханого.

Ольга Цибульська віртуозно поєднала кар’єру і материнство. Вона виховує 7-річного синочка Нестора, якого фанати повально вважають таємним сином Дзідзьо. Такі чутки почали ширитися на фоні того, що співачка досі не розкрила особистість свого законного обранця.

Втім, нещодавно вона заговорила про заміжжя. Цікаво, чи дійсно користувачі були праві, що знаменитість таки закохана у Дзідзьо…

Невже Цибульска готується вийти заміж? Хто наречений?

У себе у сторіз артистка розповіла про цікаву і красиву українську традицію, що стосується заміжжя:

“Дівчата ставили вишневу гілочку у воду. Якщо розквітала до Великодня – вийдеш заміж цього року”

36-річна Оля Цибульська не має штампу у паспорті?

Поділилася такою цікавинкою Ольга до свята Благовіщення святої Богородиці. Сама ж зірка не раз зізнавалася, що давно носить обручку на правій руці. Чоловік її не виходить у публічний та медійний простір, так як обрав сам для себе цей образ. Втім, у мережі спливла декларація екс-депутата Радивилівської міської ради Сергія Грисюка, де дружина Оля носить прізвище Цибульська-Гисюк, а сина звати Нестором.

Чоловік Олі Цибульської Сергій Грисюк
Чоловік Олі Цибульської Сергій Грисюк

Що ж, зрозуміло, що у силу професії обранець співачки не хотів пов’язувати політику і шоу-бізнес. Сама ж зірка із розумінням ставиться до прохання партнера. Навіть колишня дружина Дзідзьо Славія підтверджувала, що у Цибульської роману з кумом не було, а через плітки справжній коханий знаменитості дуже сумував.

Схожі статті