26-річна Аліна Гросу в непростий час продовжує мріяти про дитину: увесь свій час приділяє малюкам-переселенцям

Українська співачка Аліна Гросу щодня в особистому блозі звітує щодо її роботи - зараз вона змінила сцену на волонтерство та активно допомагає переселенцям.

До 24 лютого Аліна Гросу активно займалася своєю кар’єрою та особистим життям. У свої 26 років вона встигла стати однією з найбільш популярних дітей в українському шоу-бізнесі, а потім змінити імідж та змусити свого слухача закохатися вже в нову Аліну – дорослу, жіночну та емоційну.

Особисте життя Гросу також виявилося вельми цікавим для її шанувальників. Вона встигла одружитися з бізнесменом Олександром Комковим у 2019 році, але менш ніж за рік пара подала на розлучення. Пізніше стало відомо, що Аліна зустрічається з актором Романом Полянським, з яким у неї серйозні стосунки. Фани пари чекають новин про весілля та, звісно, поповнення.

Аліна Гросу відвідала центр переселенців
Аліна Гросу відвідала центр переселенців

До того ж, з особистого блогу артистки можна зробити висновок, що вона обожнює дітей, а сімейні цінності для неї надзвичайно важливі. Від початку повномасштабного російського вторгнення 24 лютого Гросу активно займається допомогою переселенцям. Вона облаштувала декілька десятків місць для проживання у себе вдома на Західній Україні, а також власноруч готує їжу для мирного населення та захисників на блокпостах.

Окрім того, Аліна відвідує центри, де проживають біженці з гарячих точок з дітками.

Аліна Гросу відвідала центр переселенців
Аліна Гросу відвідала центр переселенців

“Завітали сьогодні у найбільший прихисток у Чернівцях. Тут знаходиться більше 300 людей, найменшому переселенцю – ще немає місяця”, – розповіла Аліна в своєму блозі.

Аліна Гросу відвідала центр переселенців
Аліна Гросу відвідала центр переселенців

Артистка також показала, що вона привезла солодощів діткам, які проживають у тимчасово обладнаному помешканні, а також різну гуманітарну допомогу для дорослих. Окрім того, виконавиця встигла заспівати для переселенців і погратися з їхніми малюками, що особливо підняло їй настрій.

Аліна Гросу відвідала центр переселенців
Аліна Гросу відвідала центр переселенців

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.