Джамала на чужині журиться, що залишила своїх хворих дітей на малознайомих людей: “У мене провина, як матері”

Відома українська виконавиця Джамала була вимушена залишити свого чоловіка в Україні, а дітей на малознайому людину. Співачка виконує важливу місію.

Відома українська співачка Джамала, з самого початку події в Україні евакуювала своїх дітей до Європи, у Туреччину, а сама рушила у спеціально організований тур, метою якого був збір коштів для України. На превеликий жаль, їй довелося залишити свого коханого чоловіка вдома. І хоча виконавиця намагається не вішати носа, їй дуже важко у розлуці з благовірним та дітьми.

Джамала на чужині журиться, що залишила своїх хворих дітей на малознайомих людей

Джамала на емоціях звернулася до своїх родичів і друзів з Росії, які ігнорують війну
Джамала на чужині журиться, що залишила своїх хворих дітей на малознайомих людей

Варто відмітити, що ситуація ускладнюється через те, що хлопчики при хворіли. Так, в інтерв’ю Славі Дьоміну Джамала розповіла, що її сини хворіють вже впродовж двох тижнів. Старший до того ж зізнався: вважає, що занедужав через сум за своїм батьком.

“З дітьми востаннє я бачилася 25 березня. Це все дуже важко, бо діти вже другий тиждень хворіють. Моя сестра зараз має бігати по лікарях, а я ще навіть не встигла оформити страховку. Взагалі не встигла оформитись у Стамбулі. 28-го я привезла дітей, лишила їх у сестри. Наступного дня я вже мала прес-конференцію для всіх великих ЗМІ у Стамбулі. У мене не було навіть мінімальної можливості облаштуватись. Моє серце розривається щодня, у мене вина як матері, бо я залишила своїх дітей. Їм і так зараз тяжко. Я залишила їх із малознайомими людьми, у новій обстановці, без батька, без мене… Я відчуваю за це провину”

Однак, знаменитість вважає, що її діти її пробачать. Справа в тому, що вона не може на даний момент бути одночасно і виконавицею, і матері. Тому ролі доводиться чергувати.

Схожі статті