Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний спить на вокзалі: колишній Злати Огнєвіч зізнався про своє становище

Відомий український бізнесмен та колишній обранець Злати Огнєвіч Андрій Задвлрний зізнався, що йому доводиться спати на вокзалі. Усі деталі в статті.

Переможець другого сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Андрій Задворний наприкінці лютого дуже чітко розповів своїм підписникам про власну позицію.

Злата Огнєвіч забула про Задворного і розповіла про курортний роман
Андрій Задворний зізнався, що вимушений спати на вокзалі

Так, чоловік записався до територіальної оборони одразу, а також заявив про те, що відмовляється від російської мови навіть у побуті і повністю переходить на українську.

Андрій Задворний спить на вокзалі

Активність бізнесмена в соціальних мережах дуже впала, адже життя Україні ніби зупинилося. Тим не менш, він не залишає своїх фанатів і час від часу дає знати, де він і що з ним все в порядку.

Андрій Задворний зізнався, що вимушений спати на вокзалі. Скріншот особистої сторінки зірки

А нещодавно стало відомо, що Задворному доведеться ночувати на вокзалі через те, що його поїзд до Києва запізнюється на декілька годин. Так як у місті комендантська година, він не може піти до готелю або іншого місця. Тим не менш, така ночівля зумовлена темними часами та протриває лише один вечір. Андрій цій новині був звісно дуже не радий.

Нагадуємо, що стосунки Андрія Задворного та Злати Огнєвіч протривали лише півтора місяці після фіналу проєкту. Після короткої подорожі бізнесмен вирішив, що більше не кохає співачку та покинув її. Серце зірки було розбите.

А у пост-шоу вже з’ясувалося, що із самого початку наміри Андрія Задворного не були такими однозначними та щирими. Зокрема, він прямо на камеру говорив про те, що не шукатиме кохання на романтичному проекті і прийшов не зовсім за цим.

Схожі статті