Вагітна Тодоренко звинуватила Сєргу у піарі на смерті її колишнього, але правда вийшла назовні: Регіна збрехала

Вагітна Регіна Тодоренко відреагувала на звинувачення Колі Сєрги в ігнорі. Телеведуча запевняє, що це колишній колега їй не відповідає. Усі деталі в статті.

Декілька днів тому відомий український музикант Коля Сєрга звинуватив свою колишню колегу та подругу Регіну Тодоренко у тому, що вона ігнорує смерть свого колишнього обранця. Так, спільний знайомий зірок Алік загинув. Музикант висловив своє розчарування у колезі та заявив, що навіть ця новина її не змусила її заговорити.

Регіна Тодоренко вирішила відмитися і облила брудом Сєргу, але правда одразу вийшла назовні

Тодоренко довго відмовчувалася, а потім таки знайшла вихід із ситуації. Зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншот нібито переписки з Колею та заявила, що він піариться на ній. У листуванні вона запитує Сєргу, чому він не повідомив про смерть Аліка особисто, а натомість не отримала ніяких відповідей.

Регіна Тодоренко вирішила відмитися і облила брудом Сєргу, але правда одразу вийшла назовні. Скріншот публікації зірки

Недовго думаючи, музикант відповів на звинувачення Регіни у чорному піарі. Він опублікував у своєму мікроблозі свій варіант листування з Тодоренко, і в ньому він відповідає на її запитання. Сєрга впевнений, що Тодоренко прекрасно знає: вони не змогли побесідувати через те, що він в неї знаходиться у блоці. Але використала це у свою користь, намагаючись себе відгородити від ганьби.

Регіна Тодоренко вирішила відмитися і облила брудом Сєргу, але правда одразу вийшла назовні. Скріншоти публікації зірки

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Тодоренко вперше пояснила, чому мовчить. Виявляється, в них з чоловіком Владом Топаловим дуже різні політичні позиції, і щоб зберегти гармонію в сім’ї, вона обходить події в Україні десятою дорогою. Звісно, таку позицію не оцінили її українські колеги та колишні друзі. Євген Синельников, Андрій Бєдняков, Антон Птушкін та Леся Нікітюк повідомили про сильне розчарування у Регіні.

Схожі статті