33-річний Іван Дорн може бути позашлюбним сином британського політика: у мережі помітили унікальну схожість (ФОТО)

Популярний співак Іван Дорн став у центрі уваги, адже пильні фанати підмітили, що артист має феноменальну схожість з одним британським політиком. Невже родичі?

Іван Дорн часто оминав тему свого дитинства та батьків. Відомо, що його мама з татом розлучилися, коли хлопчику було зовсім мало рочків. У свідомому віці він узяв прізвище неньки.

Донька Івана Дорна
33-річний Іван Дорн може бути позашлюбним сином британського політика

Останні дні увагу артист до себе прикував сміливим рішенням завершити роботу з росією. Його лейбл Masterskaya пішов з музичного ринку рф, а сам співак відверто засудив дії сусідньої країни, наголосивши на тому, що морок має бути зупиненим.

Втім, нещодавно у мережі знову з’явилося ім’я артиста. Після нещодавнього візиту до Києва британського політика Бориса Джонсона, прихильники помітили дивовижну схожість Дорна та англійця.

33-річний Іван Дорн може бути позашлюбним сином британського політика

Нагадаємо, що з 2019 року Борис Джонсон обіймає посаду прем’єр-міністра Великобританії. 1 лютого стався його перший офіційний візит до столиці України. 9 квітня політик повторно навідався до Києва для зустрічі з урядом. Він вражений стійкістю українців та отримав від простих громадян подарунок – півника у стилі васильківської майоліки. Таку статуетку помітили на одній зі зруйнованих кухонь у Бородянці, що тривалий час була зайнята росіянами.

Ще у березні було відомо, що Великобританія налаштована активно підтримувати нашу державу. Тамтешній уряд анонсував виділення 25 мільйонів фунтів-стерлінгів для ЗСУ, а також надання високошвидкісних протиповітряних ракет.

Зараз підходить до кінця 46-ї доби героїчного протистояння України. Перемога близько!

Схожі статті