Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару, якого вона роками ховала від усіх: вусатий та з характером

Особисте життя легенди української естради Софії Ротару завжди було обговорюване, але правда про нього вийшла назовні лише згодом. Усі деталі в статті.

Особисте життя відомої української співачки Софії Ротару завжди здавалася її аудиторії зрозумілим та простим. Більше 20 років вона прожила у шлюбі зі своїм обранцем Анатолієм Євдокименко, народила єдиного сина Руслана, а після смерті благовірного зберігала йому вірність. Однак останні 10 років журналісти намагалися знайти компромат на виконавицю і таки змогли добитися результатів.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Так, у пресі поговорюють про зв’язок Софії Михайлівни з композитором Володимиром Івасюком. Примітно, що знайомство та співробітництво з геніальним музикантом припало саме на той період, коли у житті Ротару був відсутній її майбутній чоловік Анатолій.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару. Софія Михайлівна та Володимир Івасюк.

У якості доказу користувачі та журналісти використовують численні спільні фотографії молодих людей, які були зроблені у період їхніх тісних взаємовідносин. Варто відмітити, що Софія Ротару жодного разу не спростувала новину про свій імовірний шлюб з Володимиром Івасюком. І ба більше, коли з’явилася новина про її таємну дитину від композитора, вона спростувала лише її наявність.

Зараз в живих немає ні Володимира, ні Анатолія. Софії Михайлівні приписують романи, але всі вони одразу ж отримують реакцію від Руслана Євдокименко, який стверджує, що його матір самотня. Сама ж Ротару якось заявила, що має велику кількість секретів від своїх шанувальників, і готова буде їх відкрити лише тоді, коли піде зі сцени. Існує впевненість, що ці секрети варті настільки довго очікування.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.