Подруга Притули Катерина Варнава не стримала емоцій в мережі: “Господи, та чому ж це все відбувається?”

Відома російська гумористка та екс-співведуча Сергія Притули в шоу "Хто зверху?" Катерина Варнава не стримала емоцій стосовно усього, що відбувається зараз.

Катерина Варнава — російська акторка, танцюристка, телеведуча і гумористка, яка встигла полюбитися українському глядачеві, коли замінила Ольгу Фреймут в розважальному шоу “Хто зверху?” на Новому каналі.

Тоді ревізорка перед стартом зйомок нового сезону проєкту неочікувано перейшла на 1+1, через що її стосунки з Сергієм Притулою значно погіршилися.

Довгі пошуки заміни Фреймут завершилися успішно, коли на кастинг потрапила зірка “Comedy Woman” Катерина Варнава. Цей ідеальний тандем розпався у 2017-му після того, як ведучій заборонили знаходитися в Україні через гастролі в Криму.

Попри це, Катя виступила проти того свавілля, яке російська влада влаштувала на українській землі 24 лютого. І зробила вона це відкрито, публічно і щиро, в перший же день.

Сергію Притулі приписували роман з Катериною Варнавою
Подруга Притули Катерина Варнава не стримала емоцій в мережі

Так, Варнава в Інстаграмі виклала допис, у якому зізналася, що досі не розуміє, в якому паралельному світі знаходиться, дуже хвилюється за близьких, друзів та колег.

Отримує безліч повідомлень в соцмережах як з проханнями не мовчати, так і зі звинуваченнями. Катерина не приховує — їй дуже страшно бачити відео з українських міст, вулиць і будинків. Так само страшно, як і розуміти, що є ЗМІ й люди, які радіють початку всього цього.

Подруга Сергія Притули також зауважила, що не може повірити в те, що неможливо вирішити усі розбіжності дипломатичним шляхом:

“Господи, та чому ж це все відбувається? Як зупинити весь цей хаос? Особисто я хочу тільки миру і дружби!”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.