Пальми, басейн та три поверхи чистої розкоші: як виглядає кесарійська вілла Алли Пугачової в Ізраїлі

Відомий російський гуморист Максим Галкін та його дружина Алла Пугачова покинули росію і на даний момент проживають на своїй віллі в Ізраїлі. Як вона виглядає?

Наприкінці лютого Максим Галкін та його дружина Алла Пугачова покинули росію та рушили до власної вілли в Ізраїлі. Зіркове подружжя декілька років тому придбало розкішний маєток в районі Кесарії.

Фанати Примадонни довго не могли знайти будинок, але все ж таки їм вдалося локалізувати його та показати іншим шанувальникам. Своєю красою будівля не поступається замку в Грязі, але все ж таки не дотягує у плані розкоші та розмаху.

Як виглядає кесарійська вілла Алли Пугачової в Ізраїлі

Так, будинок має три поверхи, басейн, охорону, а також прекрасну територію. Екстер’єр будівлі виконаний у світлих тонах. Будинок пофарбований у білий колір, стіни огороджень також світлі, а от ворота — ковані та чорні.

Як виглядає кесарійська вілла Алли Пугачової в Ізраїлі

Навколо будинку дуже красиві пальми та дерева. На відміну від свого замку Максим Галкін неохоче показує, як вони з Аллою Борисівнлю живуть в Кесарії. Варто відмітити, що Галкін не зраджує активному способу життя навіть за кордоном і кожного дня їздить на велосипеді. Своє єврейське походження він ніколи не заперечував, тому немає нічого дивного, що для життя вони з Аллою Борисівною обрали саме цю країну. Тим паче, що саму Пугачову також неодноразово підозрювали у єврейському корінні. Подейкують, що вона є позашлюбною донькою і постійно приписують їй батьків-євреїв.

Як виглядає кесарійська вілла Алли Пугачової в Ізраїлі

Нагадуємо, що Максим Галкін активно підтримує Україну і заявив, що не буде створювати контент до тих пір, поки політична ситуація не налагодиться.

Схожі статті