Кого з зірок українського телебачення внесли до списку зрадників: Сніжана Єгорова, Оксана Марченко та інші

Зараз саме той час, коли зірки українського шоу-бізнесу показують публіці своє справжнє обличчя. Дізнайтеся, хто з медіаперсон потрапив до списку зрадників, крім Єгорової і Марченко.

Не завжди за широкими усмішками знаменитостей ховається щирість та любов до свого народу.

У ці скрутні часи деякі з них особливо розчарували українців і поповнили списки держзрадників.

Так, Національне агентство з питань запобігання корупції спільно з громадською організацією “Рух ЧЕСНО” виклали у вільний доступ перші імена діячів українських медіа, яких не можна назвати патріотами.

Сніжана Єгорова

Скандальна телеведуча Сніжана Єгорова емігрувала до Туреччини ще восени 2021-го, після чого почала висловлюватися на підтримку кремля.

Не змінилося і це з 24 лютого 2022-го. Своїх слів зірка назад не забрала і взагалі назвала президента сусідньої країни “героєм нашого часу”.

Кого з зірок українського телебачення внесли до списку зрадників

Згодом коли Єгоровій відмовили у турецькому консульстві надати статус політичних біженців їй та її неповнолітнім дітям, вона миттєво прозріла і почала просити вибачення в українців, запевняючи, що так на неї вплинула пропаганда.

Тим не менш, щирості у словах Сніжани співвітчизники не бачать.

Оксана Марченко

Ведуча шоу “Х-Фактор” та “Україна має талант” Оксана Марченко ще 19 лютого покинула країну, перетнувши кордон у Чернігівській області до Білорусі.

Супроводжували її кілька чоловіків, ймовірно, охоронців.

Після цього Паломниця записала сюжет своєї авторської програми з продажним Миколою Басковим, а вже з 24 лютого знаменитість закрила власний профіль в Інстаграмі для українців.

Чоловік Оксани Марченко Віктор Медведчук втік вслід за зірковою дружиною
Кого з зірок українського телебачення внесли до списку зрадників

Її чоловік Віктор Медведчук тим часом втік з-під домашнього арешту, проте 12 квітня його все ж таки затримали — втеча за кордон не вдалася.

Крім Сніжани Єгорової і Оксани Марченко, до реєстру зрадників також внесені такі представники медіасфери, як Олеся Медведєва, Світлана Крюкова, Андрій Єрмолаєв, Ігор Гужва, Кирило Вишинський, Діана Панченко, Олександр Семченко та інші.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.