Чим займається мама Вєрки Сердючки, поки не до концертів і виступів: Андрій Данилко відкрив секрет Інни Білоконь

Найголовніше в цей непростий для України час, щоб люди ставилися одне до одного по-людськи. Ще в давнину говорили, що кохання та співчуття врятує світ

У цей непростий час після подій 24 лютого 2022 багато людей переглянули свої пріоритети. Виявилося, що головне у цьому житті – це саме життя. І це правильно, жодні гроші, багатства чи матеріальні цінності в жодне порівняння не йдуть із самим життям. Адже жодне багатство у потойбічний світ ніхто не забере. Потрібно залишатися людиною у цьому світі. Представники шоубізнесу всім, що можуть, допомагають наближати перемогу України. Усім в Україні подобаються тандем Андрія Данилка та його мами, тобто Вєрки Сердючки.

Андрій Данилко вперше згадав та розповів про особисту зустріч з путіним
Як розповів Андрій Данилко, його мати, тобто не його, а мати Вєрки Сердючки взяла в будинок переселенців

Це незабутня та дуже колоритна пара. Багато шанувальників Вєрки Сердючки та її мами цікавляться, чим зараз вона займається після 24 лютого 2022 року. Як розповів Андрій Данилко, його мати, тобто не його, а мати Вєрки Сердючки взяла в будинок переселенців. З Інною Білоконь вони спілкуються майже весь час. Вона розповіла йому, що пожаліла переселенців і вирішила взяти їх до себе в будинок. Як сказав Андрій Данилко, вона постійно пече пироги. Як тільки він зателефонує Інні, вона весь час зайнята. З одного боку це добре, тому що в цей скрутний час людина зайнята і відволікається від похмурих думок. Проте найголовніше, що Інна Білоконь залишається людиною і намагається допомогти ближньому. З такими людьми Україну не перемогти. Якщо врахувати, що таких людей, які співчувають горю ближніх, багато в нашій країні, можна впевнено сказати, що перемога буде за нами. Найголовніше не треба панікувати та кожна людина на своєму місці має наближати перемогу України. Україна переможе. Слава Україні!

Схожі статті