Психолог Наталія Холоденко втекла до Німеччини і зламала зуби: не може собі дозволити ні продукти, ні лікаря

Відома українська психологиня Наталія Холоденко рушила до Німеччини, а звідти повідомила про складнощі, з якими їй довелося зіштовхнутися, будучи біженкою.

Нещодавно вийшла на зв’язок відома українська психологиня, яка зазвичай співпрацює з розважальними шоу, Наталія Холоденко. З нею зв’язалася журналістка DOROTYE. На даний момент зірка разом з родиною знаходиться у Німеччині, яка надала їй прихисток. Втім все виявилося не настільки прекрасно, як можна було-б подумати.

Зірковий психолог Наталія Холоденко втекла до Німеччини і зламала зуби

Наталія Холоденко повідомила про важку втрату на війні
Зірковий психолог Наталія Холоденко втекла до Німеччини і зламала зуби

Наталія говорить, що ціни у Німеччині не дуже демократичні, і вона витрачає вдень колосальні суми грошей. Це сталося через те, що вона піддалася паніці вдома в Києві, і під час зборів не подбала про ті речі, які могли би дійсно знадобитися у поїздці. Саме тому Наталія зараз вимушена купляти все те, що в неї є вдома.

Також зірка повідомила і про те, що їй знадобилися послуги дантиста за кордоном. Виявляється Холоденко зламала зуба. На щастя, їй не довелося платити за дантиста і послугу надали безкоштовно. Але варто відмітити, що насправді це коштує великих грошей і Наталі дуже пощастило.

“У мене є проблеми з яснами, і я була вимушена купити цю електричну щітку, бо інакше в мене буде там кошмар. Ясна там позапалювались. І там нарощений зуб зламала, кусаючи сало. Ну це просто. Поїхати у Німеччину і зламати зуби об сало. Я хотіла шкурку зтерти. І мені ці святі люди безкоштовно поремонтували”

Також Холоденко зізналася, що була вимушена скористатися безкоштовними продуктами, які німецькі супермаркети пропонують біженцям, хоча спочатку не думала, що до цього дійде.

Схожі статті