Суддя “Танців з зірками” Катерина Кухар від’їхала з України до Франції: “Не могла ні дихати, ні плакати”

Для кожної мами найдорожче – це її діти. У цей непростий для України час батьки намагаються вивезти у безпечне місце своїх дітей. І поки діти перебувають у небезпеці, мама не може почуватися спокійно

Події 24 лютого 2022 року перевернули життя українців. Деяким людям довелося терміново залишати свої будинки та переїжджати у безпечні місця на захід України чи навіть за кордон. Деякі українські зірки також поїхали до Європи чи США. Так прима-балерина Катерина Кухар розповіла, як вона дізналася про події в Україні. Тоді 24 лютого 2022 року їй зателефонувала няня. Вона ночувала у них вдома з їхньою маленькою донькою. Тоді Катерина Кухар була за кордоном. І треба лише розуміти, як балерина переживала, що в Україні на той час залишилися її діти, вони без захисту.

Катерина Кухар
Катерина Кухар констатує, що вона вже тривалий час – 15 років, періодично гастролює у Франції

Катерина Кухар розповіла: “Поки що не забрала дітей не могла ні дихати, ні плакати”. Наразі Катерина Кухар працює на інформаційному фронті. Вона бере участь у благодійних концертах у Франції та збирає гроші для допомоги Україні. Катерина Кухар констатує, що вона вже тривалий час – 15 років, періодично гастролює у Франції. Проте ще ніколи так тепло французи їх не приймали. Вони встають, коли грає гімн України та довго аплодують. Не лише французи, а й усі жителі Європи співпереживають Україні. У Катерини Кухар в Україні залишилися батьки, друзі та колеги. Катерина Кухар дуже сумує за своїми студентами. Але для Катерини Кухар головне, що її діти з нею та у безпеці. Її діти дуже переживають за своїх бабусю та дідуся, які залишилися у Києві. Також у дітей лишилося там багато друзів. Діти дуже хочуть повернутися додому. Катерина Кухар вірить, що незабаром настане мир в Україні, і вона з дітьми повернуться додому. Це буде найщасливішою хвилиною її життя.

Схожі статті