48-річна Оксана Марченко лишилася всього нажитого добра: держава арештувала майно найбагатшої жінки України

Оксана Марченко рідко розповідала про свої статки та родинне життя, намагаючись завжди підкреслити свою скромність. Втім, як виявилося, жила ведуча, як королева.

Оксані Марченко – 48 і багато років свого життя вона провела на телебаченні. У неї був авторський проєкт, але широку славу, любов глядача та популярність їй принесло шоу “Україна має талант”. Там в образі простої дівчини вона підтримувала учасників, оголошувала номери.

Поза камерами Марченко ніколи не хвалилася своїми статками і не розповідала про маєтки, автівки чи елітні дизайнерські наряди. Навпаки навіть для сюжету “Вікна. Новини”, який знімали про ведучу, вона постала в образі зайнятої господарки, показово спекла пиріг і похвалилася малюнками доньки.

Проте, нещодавній арешт майна “народної” зірки показав, що Оксана з родиною жила, як справжня королева.

Лишилася Марченко 26-ти автомобілів, 30-ти земельних ділянок, 23-х будинків, 32-х квартир та моторної яхти. І це ще неповний список нажитого добра. Втім, раніше у знаменитості знаходили ще й цілий палац, де в Оксани було власне шубосховище та кімната для килимів.

Палац Оксани Марченко

Сенсацією стало викриття особистого “золотого” вагону, який артистка подарувала своєму чоловікові – Віктору Медведчукові. Серед всього там журналісти побачили дорогезну дизайнерську лампу та підстаканники, виконані у дореволюційному стилі з двоглавим орлом.

Як виглядає маєток Оксани Марченко

Сама ж ведуча не коментувала ні арешт майна, ні знайдений маєток з вагоном. Відомо, що Україну полишила екс-зірка СТБ ще у середині лютого. Сторінки у мережах приховала.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.