Колишня Дмитра Ступки вперше показала нового чоловіка: не встигла розлучитися, а вже повторно йде під вінець

Колишня дружина українського актора Дмитра Ступки, блогерка та модель Поліна Логунова, знайшла нового обранця відразу після розлучення та показала його фанатам.

Дмитро Ступка прославився ще з дитинства, адже йому пощастило народитися у видатній родині українських акторів – діда Богдана Ступки та батька Остапа Ступки. Зараз він намагається продовжити сімейну справу та підкорює знімальні майданчики і сцени театру. Окрім того, Ступка-молодший встиг одружитися з блогеркою Поліною Логуновою та став батьком доньки, яку назвали Богданою.

Декілька місяців тому родина перебралася до Сполучених Штатів Америки. За словами самого Дмитра, рішення переїхати за кордон було не остаточним, але Богданка вже почала відвідувати місцевий дитячий садок. Сім’я Лагунової та Ступки здавалася щасливою, але нещодавно подружжя здивувало прихильників новиною – вони розлучаються.

Дмитро Ступка та Поліна Логунова
Дмитро Ступка та Поліна Логунова

Сама блогерка не довго переживала розрив із чоловіком і вже встигла обзавестися новим коханцем, якого презентувала своїм підписникам у соціальниї мережах. Блогерка опублікувала в Інстаграм фото з коханим. На знімку закохані, обійнявшись, позують на пляжі. Як підпис до світлини Поліна залишила лише смайлик сердечка. Ім’я свого майбутнього чоловіка Логунова поки що не називає. Також вона приховує рід його діяльності та національність, але фанати блогерки здогадуються, що цього красеня вона зустріла вже в Америці.

Підписники Поліни в коментарях бажають їй щастя та зазначають, що її обранець схожий на актора з турецьких серіалів.

“Неймовірно красиві”, “Очі горять від щастя”, “Кохання вам”, “Поля, щиро за тебе рада. Гарний. Люблю дивитися на красивих сильних щасливих жінок”, “Щасливі закохані люди” — пишуть у коментарях під фото.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.