З ким зараз живе мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь? Поки Данилко в Києві, у його партнерки нове життя

Партнерка Андрія Данилка Інна Білоконь з кінця лютого повністю зникла з інфополя. Нещодавно артист розповів, чим займається його колега та подруга. Усі деталі в статті.

Як відомо, знаменита українська акторка, яка все життя виконувала роль мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни Інна Білоконь не полюбляє публічне життя. Поза сценою вона віддає перевагу абсолютній приватності. Роками глядачам не було відомо про особисте життя зірки абсолютно нічого.

З ким зараз живе мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь

З кінця лютого знаменитість не виходила на зв’язок, але нещодавно її партнер та безпосередній керівник Андрій Данилко розповів, як вона та де на даний момент знаходиться. Виявляється Інна повернулася додому, до Полтави.

Андрій Данилко зізнався, чим займається у гримерці з мамою Сердючки Білоконь
З ким зараз живе мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь

Там в неї є будинок, в якому вона прожила разом з чоловіком понад 20 років. Там же зірка виховала двох дітей. Андрій повідав, що Білоконь не просто не поїхала з країни, а ще й приймає співвітчизників. Про це Данилко розповів в інтерв’ю YouTube PERVOE RADIO.

“Інна у Полтаві, ми на телефоні весь час. Вона до себе до хати взяла з Харкова переселенців і на квартиру взяла”, – розповів артист.

Чоловік заявив, що вона намагається створити усі умови для того, щоб ці люди могли жити комфортно. Чи знаходиться поруч з Інною її чоловік, достовірно невідомо.

Нагадуємо, що понад 20 років Андрію Данилку та Інні Білоконь прописують роман. Причиною цьому є численні кадри, зроблені папараці, на яких знаменитості тримається за руки, обіймаються і навіть цілуються в губи. Не дивлячись на плітки про нетрадиційну орієнтацію Андрія, легенда про стосунки зі своєю партнеркою стала все ж таки набагато популярнішою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.