Як виглядав перший чоловік коханої Павла Костіцина – Надії Матвєєвої: втекла від батька єдиного сина до Києва

Зірка "СТБ" Надія Матвєєва не любить говорити про особисте життя, однак відомо, що в зірки було мінімум два чоловіки, які вплинули на її життя.

Зірка “СТБ” та шоу “Все буде добре” Надія Матвєєва рідко говорить про особисте життя – цю тему телеведуча залишає під “табу”. Деякі шанувальники приписували їй роман з колегою по роботі – незмінним ведучим “Битви Екстрасенсів” Павлом Костіциним. Зірки дійсно товаришують між собою і мають гарні відносини, проте про романи між ними ніколи не було й мови.

Відомо, що в самого Павла є кохана жінка, однак її ім’я шоумен ретельно приховує, говорячи, що “щастя любить тишу”.

Павло Костіцин і Надія Матвєєва
Павло Костіцин і Надія Матвєєва

Сама Матвєєва також замовчує будь-які подробиці особистого життя. Відомо, що вона двічі виходила заміж, однак стосунки з чоловіками так і не склалися і завершувалися розлученням.

Ще знаходячись у шлюбі з першим чоловіком Надія втрапила у службовий роман з колегою на радіо. Починалося все з творчої співпраці, та поступово натхнення одне одним в професійному плані перейшло в любовні стосунки.

Вдома між нею і законним обранцем на той момент все було дуже напружено, вони практично стали одне одному чужими, тому Матвєєва дозволила собі захопитися іншим. Згодом дізналася, що в чоловіка теж вже був роман на стороні, тому пара спокійно розійшлася і домовилася продовжувати виховувати сина спільно.

Коли Надя вийшла заміж вдруге, шлюб нагадував казку – творчі та емоційні закохані мали повне взаєморозуміння. Зруйнувала цю ідилію відстань – отримавши пропозицію працювати в Києві, чоловік не заперечував, але переїхати з нею не міг. Так поступово шлюб розпався.

Зараз телеведуча офіційно вільна, а на питання представників ЗМІ щодо особистого життя відповідає загадково і без конкретики.

Схожі статті