Як виглядав перший чоловік коханої Павла Костіцина – Надії Матвєєвої: втекла від батька єдиного сина до Києва

Зірка "СТБ" Надія Матвєєва не любить говорити про особисте життя, однак відомо, що в зірки було мінімум два чоловіки, які вплинули на її життя.

Зірка “СТБ” та шоу “Все буде добре” Надія Матвєєва рідко говорить про особисте життя – цю тему телеведуча залишає під “табу”. Деякі шанувальники приписували їй роман з колегою по роботі – незмінним ведучим “Битви Екстрасенсів” Павлом Костіциним. Зірки дійсно товаришують між собою і мають гарні відносини, проте про романи між ними ніколи не було й мови.

Відомо, що в самого Павла є кохана жінка, однак її ім’я шоумен ретельно приховує, говорячи, що “щастя любить тишу”.

Павло Костіцин і Надія Матвєєва
Павло Костіцин і Надія Матвєєва

Сама Матвєєва також замовчує будь-які подробиці особистого життя. Відомо, що вона двічі виходила заміж, однак стосунки з чоловіками так і не склалися і завершувалися розлученням.

Ще знаходячись у шлюбі з першим чоловіком Надія втрапила у службовий роман з колегою на радіо. Починалося все з творчої співпраці, та поступово натхнення одне одним в професійному плані перейшло в любовні стосунки.

Вдома між нею і законним обранцем на той момент все було дуже напружено, вони практично стали одне одному чужими, тому Матвєєва дозволила собі захопитися іншим. Згодом дізналася, що в чоловіка теж вже був роман на стороні, тому пара спокійно розійшлася і домовилася продовжувати виховувати сина спільно.

Коли Надя вийшла заміж вдруге, шлюб нагадував казку – творчі та емоційні закохані мали повне взаєморозуміння. Зруйнувала цю ідилію відстань – отримавши пропозицію працювати в Києві, чоловік не заперечував, але переїхати з нею не міг. Так поступово шлюб розпався.

Зараз телеведуча офіційно вільна, а на питання представників ЗМІ щодо особистого життя відповідає загадково і без конкретики.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.