Сергій Притула відкрив завісу секретності про свою сім’ю: де зараз перебувають діти та дружина шоумена

Людям у цей непростий час довелося покинути свої будинки. Вони виїхали у безпечне місце та намагаються не афішувати своє перебування з різних причин

Після того, як відбулися події в Україні 24 лютого 2022 року, багато українців доля розкидала по всій країні та навіть за її межами. Люди вивозили свої сім’ї із небезпечних місць на захід України, а іноді й за кордон. Багато біженців самі виїжджали до Європи та США. Представники шоубізнесу вивозили своїх дітей та дружин, а самі поверталися на Україну та вступали до лав ЗСУ, тероборони або почали їздити областями та давати концерти для підняття морального духу захисникам та простих українців. Сергій Притула, який є телеведучим та волонтером одночасно, також подбав про свою родину.

Сергій Притула хоче четверту дитину
Сергій Притула сказав, що він дуже вдячний дружині за моральну підтримку

Вони зараз у безпечному місці. Коли в нього запитали де саме його родина, то Сергій Притула відповів, що його діти та дружина перебувають в Україні. Проте телеведучий не уточнив, де саме. Сергій Притула не назвав населений пункт, де сьогодні його родина, але уточнив, що вони у безпеці та тому він спокійний. Також Сергій Притула сказав, що він дуже вдячний дружині за моральну підтримку. Вона також йому допомагала у перші, та організовувала логістику із привезення необхідних товарів для захисників. Згодом Сергій Притула попросив дружину зосередитися на дітях. Мама Сергія Притули перебуває з його дружиною та дітьми та допомагає їм. За це Сергій Притула вдячний їй. Для інформації: у Сергія Притули дві дочки Соломія та Стефанія. Також він має ще сина Дмитра від першого шлюбу. Сергій Притула також повідомив, що його брат допомагає Україні. Українці знають, що ми переможемо. Слава Україні!

Схожі статті