Григорій Решетнік показав наступну Холостячку: немолода теледіва зі скандальною репутацією

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік презентував українцям нову Холостячка. Наступна героїня не молода і зараз в усіх на вустах.

Відомий український телеведучий Григорій Решетник, який прославився завдяки романтичним шоу “Холостяк” та “Холостячка”, нещодавно вирішив пожартувати над Оксаною Марченко, яка стала головною героїнею останніх “мемі” (графічні жарти в мережі) в українському суспільстві.

Григорій Решетнік показав наступну Холостячку

У зв’язку з тим, що її чоловіка Віктора Медведчука заарештували, він опублікував фотографію с табличкою та натякнув, що вона — наступна Холостячка.

Також на офіційній сторінці проекту соціальній мережі Instagram з’явилося відео, змонтоване з Оксаною.

Звісно усе це гумор. Сама Оксана на даний момент активно намагається достукатися до аудиторії та довести, що її чоловік “ні в чому не винна людина”, але реакція українського населення настільки бурхлива, що навряд їй вдасться колись це довести.

 

Та й здебільшого Оксана працює на російську, а не українську аудиторію, адже повністю заблокувала доступ для українців на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Це небо як говорить про її політичну позицію, про яку вона досі мовчить.

Нагадуємо, що телеведуча насмішила аудиторію тим, що спеціально у відео для Реджепа Ердогана одягнула хустку, а у зверненні до Володимира Олександровича нахабно давала йому час, щоб він відпустив Медведчука. Про кримінальні провадження, через які Віктор був посаджений під домашній арешт Оксана не згадує, адже дотримується легенди, що він був затриманий незаконно.

Схожі статті