34-річна Леся Нікітюк вперше заговорила про нареченого після років самотності: “Мені треба заміж”

Відома українська телеведуча Лесі Нікітюк дала ексклюзивне інтерв'ю Дмитру Гордону, в якому розповіла про свої плани на заміжжя. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк дала ексклюзивне інтерв’ю знаменитому вітчизняному журналісту Дмитру Гордону, в якому вперше за тривалий час була готова підняти питання її особистого життя. Зокрема телеведуча заявила, що задумується про весілля. Мовляв, їй треба вийти заміж.

Леся Нікітюк вперше заговорила про нареченого після років самотності

Мову стосовно нареченого завів Дмитро, який хотів дізнатися обстановку на любовному фронті телеведучої. Вона ж в свою чергу підхопила ініціативу і почала жартувати. Але як то кажуть, у кожному жарті є доля правди.

Леся Нікітюк взяла на руки немовля з прихистку, у якому волонтерить
Леся Нікітюк вперше заговорила про нареченого після років самотності

Ведуча під час запису програми звернулася до українських військовослужбовців:

“Хлопці, повертайтеся цілими, мені ще заміж треба”

Таким чином вона дала зрозуміти, що місце її обранця вакантне.

Нагадуємо, що тривалий час Леся Іванівна взагалі не оголошувала ніяких деталей стосовно свого особистого життя. Декілька років тому стало відомо, що Нікітюк збирається заміж. Її коханим став сусід, але дуже скоро роман закінчився.

А минулого року Леся Нікітюк обмовилося про коханця у розмові з Олею Поляковою, але ніяких точних даних не оголосила. Тим паче, існує імовірність, що це був лише жарт, який був прийнятий її фанатами занадто серйозно.

Варто відмітити, що велика частина користувачів мережі намагається приписати Лесі роман з Сергієм Притулою, але насправді вони є хорошими друзями. Притула — зразковий сім’янин і на даний момент виховує трьох дітей від двох шлюбів.

Схожі статті